Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

ТПП готує ділову місію до Латвії

Реклама

Поїздка відбудеться з 23 по 27 жовтня 2022 року в рамках проекту DCP.

З жовтня 2021 року ТПП України у партнерстві з ТПП Латвії розпочали здійснення спільного міжнародного проекту у форматі DCP (Development Cooperation Partnership), спрямованого на підтримку інтеграції  України до єдиного європейського ринку з залученням країн Балтії (Латвія, Литва, Естонія) у якості точки входу.

Відповідно до одного з етапів проекту планується чотириденна ділова місія для представників сектору деревообробної та харчової галузі (в рамках першого раунду ділової місії).

Візит передбачає відвідання латвійських компаній та підприємств зазначених галузей, В2В-комунікацію, знайомство з профільними кластерами, зустрічі з партнерами проекту, зокрема, посольством США, посольством України, МЗС та недержавними організаціями. 

Частина витрат за участь у діловій місії покривається проектом, організаційні та інші витрати покриваються підприємствами учасниками.

Також захід буде корисним для представників малих та середніх українських компаній, що працюють у сфері переробки відходів, поновлюваної енергетики, харчової та деревообробної галузі, фахівці ІКТ-сектору, пов'язані з цими галузями, а також неурядові організації. (далі - NGO).

ЗАПОВНІТЬ анкету:

Анкета 1

Анкета 2

Кінцевий термін подання заявок на участь до ТПП України - 10.10.2022.

Контакти для довідок:
Валерія Забашта, (+38 050 366 4997, valeryz.2393@gmail.com),
Анна Любима ( +38 095 546 6509 , ast-ier@ucci.org.ua),
Андрій Голято (+380 67 662 9656, a.v.goliato@gmail.com).

Підготувати шаблон договору - просто як ніколи. CONTRACTUM у LIGA360 надає гнучкі можливості редагування, а також готові шаблони договорів англійською та українською мовами. Створюйте власні договори "з нуля" або використовуйте шаблони LIGA ZAKON за основу. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини