Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Amazon на рік скасовує комісію для українських підприємців

Реклама

Amazon скасовує комісію для українських підприємців на рік, повідомив Михайло Федоров.

"Кілька місяців тому разом з Укрпоштою, агенцією Disqover Agency та Startup Ukraine звернулися до Amazon, щоб компанія полегшила умови для українського бізнесу, який, попри війну, продовжує працювати, підтримуючи економіку країни. Як результат Amazon скасував реферальну комісію для українських підприємців терміном на 1 рік. Тобто повністю скасував комісію для українських підприємців, які продають до ЄС та Великобританії", - зазначив Міністр.

Це допоможе підприємцям активніше масштабуватися на європейський та світовий ринок, знаходити там нових клієнтів та стане потужним поштовхом до популяризації України та нашого бізнесу за кордоном.

Amazon разом з Amazon Web Services надала нам потужності для зберігання бекапреєстрів, забезпечила підтримку на понад $35 млн та, зрештою, заслужено отримала Премію Миру від Президента Володимира Зеленського.

Працюєте з клієнтами або партнерами з Великої Британії? Мінімізуйте ризики з українським рішенням LIGA360. Перевіряйте достовірність реєстраційних відомостей, достовірність юридичної адреси, інформацію про засновників компанії та керівників, зв'язки компанії. Замовляйте LIGA360 в вересні на вигідних умовах.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини