Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін затвердив порядок проведення державного фінансового аудиту окремих господарських операцій

Реклама

Кабінет Міністрів на своєму засіданні 27 вересня затвердив порядок проведення державного фінансового аудиту окремих господарських операцій, що здійснюються суб'єктами господарювання, які мають заборгованість з обслуговування та погашення кредитів (позик), залучених під державні гарантії.

«Прийнята постанова посилить економічну і фінансову безпеку нашої держави, а також забезпечить подальше ефективне використання державних ресурсів суб'єктами господарювання»,- йдеться у повідомленні пресслужби Міністерства фінансів.

Документом запроваджуються додаткові механізми контролю за діяльністю суб'єктів господарювання державного сектору економіки, які мають заборгованість з обслуговування та погашення кредитів (позик), залучених під державні гарантії.

Воєнний стан потребує особливої уваги керівників при ухваленні рішень. Забезпечте себе надійною та перевіреною інформацією з LIGA360:Керівник. Аналітика й економічні новини, моніторинг законодавства, зміни в умовах воєнного стану. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини