Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Київська ТПП запрошує бізнес на зустріч Міжнародного Трейд-клубу

3 жовтня 2022, 13:10
265
0
Автор:
Реклама

12 жовтня 2022 р. (середа) з 10:00 до 16:00 за адресою: Київ, вул. Б. Хмельницького, 55, Київська торгово-промислова палата, яка є традиційним ініціатором зустрічей представників зарубіжних та українських ділових кіл, проводить спільне засідання членів палати та Міжнародного Трейд-клубу, що об'єднує понад 60 дипломатичних та торгових представників зарубіжних посольств в Україні.

Основною метою діяльності Трейд-клубу є ознайомлення іноземних дипломатів з економічним потенціалом регіонів, промислових підприємств України, сприяння в установленні ділових контактів між українськими та іноземними підприємцями. Отримані матеріали дипломати використовують для підготовки пропозицій представникам бізнесу та урядам своїх країн для налагодження торговельно-економічних зв'язків з Україною.

Програмою передбачено проведення індивідуальних зустрічей та переговорів з членами Трейд-клубу, де у кожного підприємства тільки один раз на рік є можливість  протягом трьох  годин безпосередньо поспілкуватися з представниками посольств, керівниками торговельно-економічних місій  відповідних  країн та надати свої пропозиції.

У заході мають намір взяти участь керівники торговельно-економічних відділів іноземних посольств, акредитованих в Україні: Пан Альберто Фернандез Дієз - керівник відділу торгівлі та економіки Представництва Європейського Союзу в Україні; Польщі, Словаччини, Аргентини, Бельгії, Бразилії, В'єтнаму, Ізраїлю, Італії, Канади, Малайзії, Молдови, Норвегії, Швейцарії, Литви, Узбекістану, Пакистану, Туреччини, Індії; міжнародні організації, бізнес-асоціації та фірми, які займаються сприянням розвитку підприємництва: ГС "Спілка підприємців і промисловців Азербайджану", консалтингова фірма "Market West Africa", керівник проекту United Nations Development Programme in Ukraine (UNDP), компанія "Кінстеллар" (Словаччина), компанія "LIM Business Mission of Ukraine" (Саудівська Аравія), Британська Торгова Палата, Українсько-Ліванська ділова рада, Канадська торгова Палата, Шведська бізнес асоціація в Україні, Австралійська ТПП, Міжнародна торгова палата, офіційне представництво "Дюссельдорф Мессе" і "Лейпцигер Мессе", Австрійсько-Українська асоціація, Європейська Економічна Палата, Африканська Рада в Україні, Українсько-Арабська Ділова Рада. Також будуть присутні посли Пакистану, Бразилії, Молдови. 

Наразі поступають заявки на участь від інших посольств і організацій, про що поінформуємо додатково.

Запрошуємо вас взяти участь у пленарному засіданні в Конференц-залі на 8-му поверсі та двосторонніх переговорах в Білій бізнес-залі на 2-му поверсі

Організаційний внесок для участі у заході -  1800 грн. з ПДВ на 1 особу для VIP-членів Київської ТПП, 2000 грн. - для членів палати, 2500 грн. - для інших підприємців (участь у пленарному засіданні та двосторонніх переговорах, знайомства, бейджі, інтерв'ю, фото та відеозйомка, інформаційні матеріали, вода, кава, чай, печиво)

Попередня онлайн-реєстрація обов'язкова за формою

Попередня програма заходу

Після реєстрації Ви отримаєте рахунок-фактуру на вашу електронну адресу

Отримати додаткову інформацію можна в Центрі підтримки бізнесу Київської ТПП (керівник Центру - Михайло Беліков), тел.: 044 482 04 40; 068 702 04 71; e-mail: belikov@kcci.org.ua  

За інформацією Київської торгово-промислової палати

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини