Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Україна отримала 550 млн євро фінансової допомоги від Європейського інвестиційного банку

Реклама

На цьому тижні Україна отримала 550 млн євро фінансової допомоги від Європейського інвестиційного банку (ЄІБ), повідомили у Мінфіні. 

Ці кошти є другою частиною другого пакету допомоги, розробленого у співпраці з Європейською комісією, на загальну суму 1,59 млрд євро.

“Зараз для України дуже важлива підтримка міжнародних партнерів. Ми вдячні Європейському союзу та команді ЄІБ за надані кошти, що дозволять утримувати стійкість країни та економічну стабільність під час неспровокованої агресії з боку рф”, - зазначив Міністр фінансів України Сергій Марченко. 

Друга частина другого пакету фінансової допомоги від ЄІБ буде направлена на забезпечення першочергових потреб з відновлення та модернізації постраждалих внаслідок бойових дій об'єктів електро, тепло, водопостачання та житлово-комунальної інфраструктури. Частина коштів буде виділена на підготовку до опалювального сезону, а також на забезпечення енергоефективності та енергозбереження. 

Довідково 
Перший транш другого пакету фінансової допомоги від ЄІБ у розмірі 500 млн євро Україна отримала у вересні.

Бізнес потерпає від застарілих методів управління? Спробуйте рішення LIGA360. Працюйте в єдиному інформаційному середовищі для вирішення ключових завдань - legal research, контроль ризиків в умовах війни, аудит та комплаєнс, онбординг та перевірка контрагентів. Дізнайтеся більше.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини