Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

З 14 жовтня бронювання військовозобов'язаних відбуватиметься тільки через е-кабінет - Мінагрополітики

Реклама

З 14 жовтня бронювання військовозобов'язаних аграріїв відбуватиметься виключно через електронний кабінет.

«Починаючи з 14 жовтня! бронювання військовозобов'язаних працівників підприємств, установ і організацій агропромислового комплексу можливе ВИКЛЮЧНО через кабінет запитів на бронювання», - йдется у повідомленні Міністерства аграрної політики та продовольства.

Система створена для оптимізації та пришвидшення бронювання працівників агросектору. Процедура подачі документів для бронювання військовозобов'язаних відтепер повністю автоматизована і проходитиме набагато швидше та простіше.

Мінагрополітики звертає увагу, що надалі листи, надіслані на електронну адресу Agromobplan2022@gmail.com розглядатися не будуть.

Раніше в Мінагрополітики пояснили, як подати заявку на бронювання. Для цього необхідно:

1. Увійти у кабінет запитів на бронювання.

2. Авторизуватись за допомогою особистого ключа КЕП. Після цього необхідно зайти в особистий кабінет і отримати детальну покрокову інструкцію щодо подальших дій.

3. При першій авторизації в системі необхідно заповнити та зберегти реєстраційні дані в картці «Профіль організації».

4. Після внесення цієї інформації можна розпочати формування запиту на бронювання або розбронювання. Система не дозволяє вносити військово-облікові спеціальності, які не підлягають бронюванню.

5. Сформований запит необхідно підписати КЕП, після чого його автоматично буде надіслано на розгляд до Мінагрополітики.

В особистому кабінеті відображатиметься інформація щодо статусу цього запиту. Після успішного завершення розгляду запиту його стан зміниться на «Розглянуто». Можна буде переглянути, яких працівників у результаті було заброньовано, та вивантажити витяги за обраними працівниками або, у разі відмови, побачити причину відхилення запиту.

Довідково:

Бронюванню підлягають військовозобов'язані, які працюють в органах державної влади, інших державних органах, органах місцевого самоврядування та на підприємствах, в установах і організаціях, яким встановлено мобілізаційні завдання (замовлення), у разі, якщо це необхідно для забезпечення функціонування зазначених органів та виконання мобілізаційних завдань (замовлень).

Читайте також: Мінагрополітики уточнило порядок бронювання військовозобов'язаних працівників

Отримай найважливіші документи для твоєї бізнес-галузі. ІТ-індустрія, АПК, фармацевтична й харчова промисловість - кожна галузь знайдеться в LIGA360. Витрачай час на розвиток бізнесу, а не на пошук інформації.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини