Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як окупаційна влада на Запоріжжі примушує аграріїв до співпраці

18 листопада 2022, 09:09
421
0
Автор:
Реклама

Окупаційна влада тимчасово окупованих міст Запорізької області змушує аграріїв до співпраці, вимагає сплачувати податки до бюджету держави-агресора, перереєстровувати свою власність за російським законодавством та звітувати перед посадовцями-колаборантами. Про це розповіли у інтерв'ю для Latifundist.com.

Українські фермери в окупації розповіли про те, в які умови вони зараз потрапили та що сталося з активами аграріїв, які змогли виїхати на підконтрольну Україні територію. 

Зокрема, від фермерів, які ще залишаються на окупованій території, вимагають зареєструватися, погрожуючи «націоналізацією» усієї продукції та техніки.

"Податки, кажуть, сплачуйте, як платили Україні, тільки тепер через окупаційну владу Запорізької чи Херсонської областей на росію. Щодо банків - говорять, що треба відкривати рахунки, але знаю, що якщо хтось щось і платить, то платять готівкою. У так званих «меріях» є окремий відповідальний - то до нього заносять гроші", - розповідає фермер.

Продовження читайте у матеріалі: Сповідь фермера з окупованої частини Запоріжжя

Корпоративне рішення LIGA360 - надійний помічник для аграрного бізнесу. Законодавство та аналітика про земельні відносини під час війни, перевірка партнерів та клієнтів в Україні та Великобританії, моніторинг статусу земельної ділянки. Докладніше

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини