Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"Укрпошта" запускає укладання договорів онлайн з бізнес-клієнтами

Реклама

"Укрпошта" впроваджує для своїх бізнес-клієнтів укладання договорів онлайн. Про це інформує пресслужба компанії.

""Укрпошта" продовжує впровадження нових сервісних рішень для корпоративних клієнтів і з 14 листопада оголошує пропозицію (оферту) на укладання єдиного онлайн договору. Уклавши зазначений договір, бізнес-клієнти Укрпошти зможуть отримувати відповідні послуги на пересилання внутрішніх та міжнародних відправлень, письмової кореспонденції з відбитком про оплату, а також матимуть можливість підписання договору за допомогою кваліфікованого електронного підпису", - зазначається у повідомленні.

Для того, щоб укласти угоду оферти необхідно заповнити її в електронному вигляді на сайті, завантажити підписану заяву-приєднання та відповідні документи з урахуванням юридичного статусу Замовника.

Це нововведення дасть можливість підвищити якість та швидкість обслуговування, спростити процедуру складання договору і мінімізувати обсяги оформлення документів. 

Де топменеджерам читати інформацію? Новини, зміни законодавства та інформація про контрагентів - доступні в LIGA360. Замовте LIGA360 для бізнесу, щоб спільно знаходити ефективні рішення.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини