Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

До 50 тис. грн: Ощадбанк скасував спеціальні ліміти на зняття готівки з карток інших банків

Реклама

У мережі банкоматів Ощадбанку скасовані спеціальні ліміти на зняття готівки з карток інших банків.

«Ощадбанк прирівняв ліміти зняття готівки з карток інших банків до відповідних лімітів, які застосовуються до власних карток банку. Цей крок дозволить всім українцям, без розподілу на клієнтів Ощаду та інших банківських установ, знімати готівку у банкоматній мережі Ощадбанку в обсязі 50 тисяч гривень з однієї картки на добу», - йдеться у повідомленні пресслужби банку.

Таке рішення прийнято у зв'язку із кризовою ситуацією в енергетиці, яка спричинила підвищений попит на готівку та тимчасові проблеми із функціонуванням банкоматних мереж на певних територіях

«Ми із задоволенням підтримали ініціативу Національного банку щодо запровадження банкоматного «національного роумінгу» та скасували окремі ліміти на зняття готівки для карток інших банків. У той час, коли вся країна переживає складні часи через удари ворога по енергетичній сфері, банки мають сконцентруватися насамперед на тому, щоб полегшити доступ всіх українців до банківських послуг. Єдиний ліміт зняття готівки - це наш крок у цьому напрямі», - зазначив голова правління Ощадбанку Сергій Наумов.

Читайте також: ПриватБанк збільшив ліміти на отримання готівки в банкоматах до 20 тис грн.

Воєнний стан потребує особливої уваги керівників при ухваленні рішень. Забезпечте себе надійною та перевіреною інформацією з LIGA360:Керівник. Аналітика й економічні новини, моніторинг законодавства, зміни в умовах воєнного стану. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини