Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд дозволив здійснювати закупівлі товарів, робіт та послуг для об’єктів енергетики без проведення тендерів

Реклама

Кабінет Міністрів, на засіданні 25 листопада, ухвалив постанову, яка дозволяє проводити закупівлі товарів, послуг та робіт для будівництва об'єктів енергетики без проведення відкритих торгів. Про це повідомив постійний представник Уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук у своєму Telegram-каналі.

Відповідні зміни внесено до особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом «Про публічні закупівлі».

Документ передбачає, що придбання замовниками товарів і послуг (крім послуг з поточного ремонту), вартість яких становить або перевищує 100 тис. гривень, послуг з поточного ремонту, вартість яких становить або перевищує 200 тис. гривень, робіт, вартість яких становить або перевищує 1,5 млн. гривень, може здійснюватись шляхом укладання договору про закупівлю без застосування відкритих торгів та/або електронного каталогу для закупівлі товару, серед іншого, у разі, коли здійснюється закупівля товарів, робіт, послуг для будівництва об'єктів енергетики, призначених для виробництва енергії, за основними технічними показниками, погодженими Міністерством енергетики.

Зазначені норми діятимуть під час воєнного стану та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування.

Добірка матеріалів про публічні закупівлі - у LIGA360. Отримай 400 документів для бізнесу, щоб брати участь в публічних закупівлях й тендерах та знати про зміни воєнного часу. Замов презентацію прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини