Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Скасування онлайн-аукціонів у Prozorro не поширюється на Прозорро.Продажі

Реклама

Державна електронна торгова система Prozorro.Продажі продовжує працювати у штатному режимі. Постанова Уряду № 1495 від 30 грудня 2022 р., якою тимчасово скасовуються аукціони, стосується виключно роботи електронної системи публічних закупівель Prozorro. Про це інформує Prozorro.Продажі.

Як зазначається, учасникам аукціонів Prozorro.Продажі після реєстрації для участі в онлайн торгах та подачі пропозиції, в день аукціону надсилається посилання на участь у трираундовому англійському аукціоні на підвищення ціни чи гібридному голландському аукціоні з покроковим зниженням ціни лоту.

«Prozorro та Prozorro.Продажі - це різні системи. Всі наші аукціони з оренди, приватизації, банкрутства, ліцензій надрокористування, реалізації майна банків-банкрутів, оренди/продажу землі чи будь-які інші на платформі "Прозорро.Продажі" проходять без змін. Зберігаємо спокій і робимо ставки", - написав директор ДП «Prozorro.Продажі» Олексій Соболев у ФБ.

Він зазначив, що ці системи відрізняються нормативною базою, процедурами і типами аукціонів, а також мають різних учасників, які по-різному готуються до аукціонів.

Читайте також: Торги на Prozorro тимчасово проводитимуться без аукціонів;

У Мінекономіки пояснили зміни процедури електронних торгів Prozorro

Добірка матеріалів про публічні закупівлі - у LIGA360. Отримай 400 документів для бізнесу, щоб брати участь в публічних закупівлях й тендерах та знати про зміни воєнного часу. Замов презентацію прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини