Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Ощадбанк виставив на аукціон майже 44 000 кредитів зі стартовою ціною 157 млн грн

Реклама

АТ «Ощадбанк» виставив через систему електронних торгів OpenMarket відступлення права вимоги до боржників за незабезпеченими кредитними договорами у кількості 43 831 шт., які складаються із заборгованності за основними боргом, процентами та комісіями. Про це повідомляє пресслужба системи електронних торгів арештованим майном OpenMarket ДП «Сетам».

Стартова ціна пулу складає 156 700 тис. грн, а його гранична вартість - 4 701 тис. грн.

У лоті застосовується процедура проведення електронних торгів з можливістю зниження початкової вартості до граничного рівня (редукціон). Мінімальна гранична вартість лота становить 3% від стартової ціни.

«Це перший беззаставний NPL на нашому аукціоні. У нас є відповідна купівельна аудиторія, якій цікаві такі лоти. Лот виставлено на голландський аукціон, що дозволить побачити його ринкову ціну», - зазначив генеральний директор ДП «Сетам» Олександр Мамро.

Аукціон заплановано на 3 лютого 2023 року. Гарантійний внесок для участі - 2,3 млн грн.

Новий рік - нова LIGA360 для компаній. Забезпечте інформацією ключових співробітників, автоматизуйте медіамоніторинг та договірну роботу вашого бізнесу. До 15 січня оберіть LIGA360 для 3 чи 5 фахівців, щоб отримати знижку.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини