Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Запрацював новий пункт пропуску на українсько-румунському кордоні

Реклама

На Закарпатті відкрили ще один міжнародний пункт контролю через державний кордон для залізничного пасажирського сполучення. Пункт працює на базі залізничної станції Рахів для громадян, які прямують до/чи з Румунії потягом. Про це повідомляє пресслужба Мінреінтеграції.

Пункт контролю через державний кордон «Рахів» для залізничного пасажирського сполучення працюватиме цілодобово, однак лише в період дії воєнного стану та 90 днів після його припинення або скасування.

У Міністерстві нагадали, що крім нового пункту, для виїзду у Румунію українці можуть скористатися такими пунктами перетину державного кордону, які працюють в умовах воєнного стану:

1. «Солотвино - Сігету Мармацієй». Пункт працює цілодобово. Дозволяється пропуск пасажирських автотранспортних засобів до 3,5 тонни, а також легкових автомобілів і пішоходів.

2. «Порубне - Сірет». Пункт працює цілодобово. Дозволяється пропуск пасажирських автотранспортних, вантажних засобів, а також пішоходів.

3. «Дякове - Халмеу». Пункт працює цілодобово. Дозволяється пропуск пасажирського, вантажного автотранспорту, пасажирських автобусів, легкових автомобілів і пішоходів.

4. «Красноїльськ - Вікову де Сус». Пункт працює з 08:00 до 20:00. Дозволяється пропуск пасажирських автотранспортних засобів до 3,5 тонни та перехід у пішому порядку.

Новий рік - нова LIGA360 для компаній. Забезпечте інформацією ключових співробітників, автоматизуйте медіамоніторинг та договірну роботу вашого бізнесу. До 15 січня оберіть LIGA360 для 3 чи 5 фахівців, щоб отримати знижку.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини