Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Представника України обрано до керівного складу всесвітньої федерації торгових палат

20 січня 2023, 11:32
219
0
Автор:
Реклама

Президента ТПП України Геннадія Чижикова обрано до основного складу Виконавчої Ради Всесвітньої Федерації Палат (WCF) на період 2023-2025 рр, повідомили в ТПП.

Всесвітня федерація палат (WCF) Міжнародної торгової палати (ICC) оголосила результати виборів своєї Генеральної ради.

Перелік 20 обраних на трирічний строк членів Виконавчої ради World Chambers Federation оприлюднено на сайті International Chamber of Commerce (ICC).

Всесвітня федерація палат (WCF) - керівний орган Міжнародної торгової палати (ICC), яка об'єднує понад 45 мільйонів бізнесів з різних континентів.

WCF у співпраці з ICC координує діяльність Палат і роботу з підтримки малого та середнього бізнесу у світі.

Геннадій Чижиков зазначив, що метою його діяльності у складі Виконавчої ради World Chambers Federation буде подальше посилення антиросійських санкцій та максимальне залучення допомоги українським МСП.

"Вдячний за підтримку світовій бізнес-спільноті, моїм виборцям. Це оцінка роботи ТПП з іноземними партнерами у організації фінансового фронту України. Головне наше спільне досягнення - усунення російської делегації від роботи у бізнес-мережі WCF, ICC та Eurochambres. Важливо нівелювати російський вплив на міжнародні інвестиційно-фінансові об'єднання. І залучити інвесторів, бізнес, капітал у відбудову України. Це мета на наступні три роки роботи", - сказав Чижиков.  

Також Г. Чижиков відзначив важливу роль лідерів WCF та ICC у діловій комунікації на вищому рівні з реалізації «зернового коридору» й запобігання глобальної продовольчої кризи.

ICC є всесвітньою бізнес-організацією, що представляє понад 45 мільйонів компаній у більш ніж 100 країнах. ICC представляє інтереси бізнесу на найвищих рівнях прийняття міжурядових рішень, зокрема у Світовій організації торгівлі, ООН чи G20.

Перевіряєте відповідність вимогам регуляторів? Спробуйте LIGA360:Compliance. У нашій найповнішій базі документів ви зможете знайти усі чинні норми Податкової, Нацбанку та інших держорганів. Дізнайтеся більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини