Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Президент закликає американський бізнес заходити в Україну

Реклама

Американський бізнес може стати тим локомотивом, який знову витягне вперед глобальне економічне зростання. Про це заявив Президент України під час звернення до учасників зустрічі Національної асоціації торгово-промислових палат штатів.

"Коли ми зможемо завершити цю війну, вигнавши окупантів, так само разом зможемо почати складну роботу з відбудови України - наших міст, нашої економіки, нашої інфраструктури. Уже зрозуміло, що це буде найбільший економічний проект нашого часу у Європі. Уже зрозуміло, що американський бізнес може стати тим локомотивом, який знову витягне вперед глобальне економічне зростання", - зазначив Президент.

Також він нагадав, що Україна вже привернула увагу й співпрацює із такими гігантами міжнародного фінансового та інвестиційного світу, як BlackRock, J.P. Morgan і Goldman Sachs. Також частиною нашого українського шляху вже стали такі бренди, як Starlink чи Westinghouse.

Україна запрошує компанії США в усіх галузях - від зброї й оборони до будівництва, від зв'язку до аграрного сектора, від транспорту до IT, від банків до медицини.

Спробуйте перше рішення для комплаєнс-контролю в Україні. LIGA360:Compliance надає повноту інформації для AML/KYC перевірок та процедури due dilligence. Верифікуйте контрагентів, оцінюйте санкційні та корупційні ризики щодо них. Замовте за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини