Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

АРМА шукає управителя для арештованих активів виробників "Моршинська", "Миргородська" та "Borjomi"

Реклама

АРМА оголосило конкурсний відбір управителя для арештованих активів виробників та реалізаторів мінеральних вод, зокрема таких відомих торгових марок, як «Моршинська», «Миргородська» та «Borjomi».

Потенційним учасникам конкурсу запропоновано управління корпоративними правами іноземних компаній, а саме:

  • корпоративні права іноземної компанії у вигляді 100% частки статутного капіталу юридичної особи, що спеціалізується на виробництві безалкогольних напоїв, виробництві мінеральних вод та інших вод, розлитих у пляшки, що становить 8 800 000,00 гривень;

  • корпоративні права іноземної компанії у вигляді акцій простих бездокументарних іменних юридичної особи, що спеціалізується на оптовій торгівлі продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами, загальною номінальною вартістю 4 500 000,00 грн.

Прийом документів від компаній триватиме до 22 лютого. З переліком вимог, кваліфікаційних критеріїв та іншими умовами конкурсу можна ознайомитись ТУТ.

Кожен учасник відбору може отримати деталізовану інформацію щодо активів до завершення терміну подання документів, звернувшись з листом на електронну адресу АРМА - info@arma.gov.ua -  або за тел. 044-290-08-52 та моб. 093-273-53-06.

Нагадаємо, БЕБ раніше передало в управління АРМА активи відомих російських бізнесменів на 10 млрд грн. Детективи БЕБ у ході досудового слідства встановили, що власники групи компаній діяли заздалегідь розробленим планом та намагалися приховати і замаскувати фактичне володіння належними їм активами на території України. Зокрема, спробували фіктивно вивести зі своєї власності активи 7 підприємств з виробництва та реалізації питної води, які розташовані в нашій державі. Зазначені підприємства знаходяться у їхній фактичній власності через підконтрольну офшорну компанію нерезидента.

Йдеться про ПрАТ "Моршинський завод мінеральних вод Оскар", ПП "ІВА", ТОВ "Потужність", ТОВ "ІДС Аква сервіс", ПрАТ "Індустріальні та дистрибуційні системи", ПрАТ "Миргородський завод мінеральних вод" та ДП "Нова.Ком".

Російський чи білоруський слід у контрагентів руйнує репутацію бізнесу. Система LIGA360 покаже чи мають засновники, керівники чи бенефіціари компаній відношення до російської федерації чи республіки білорусь. Тепер відповідна позначка міститься у досьє компаній. Замовляйте систему на спеціальних умовах.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини