Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

На кордоні з Польщею відкрили пункт пропуску для порожніх вантажівок

Реклама

У пункті пропуску «Нижанковичі-Мальховіце» на кордоні з Польщею сьогодні, 13 лютого, розпочалось здійснення пропускних операцій вантажних транспортних засобів без вантажу.

«З 8.00 13 лютого 2023 року на ділянці українсько - польського кордону «Нижанковичі - Мальховіце» розпочнеться пропуск через митний кордон України порожніх транспортних засобів комерційного призначення, загальною масою понад 7,5 тонни», - йдеться у повідомленні, оприлюдненому Львівською митницею 11 лютого.

Як зазначається, пропуск вантажівок здійснюватиметься за винятком транспортних засобів, які переміщують небезпечні речовини та автомобілів, придбаних за кордоном, що ввозяться в Україну для випуску у вільний обіг.

За словами в.о. начальника львівської митниці Олега Шахрая, таким чином планується розвантажити інші автомобільні пункти пропуску, зменшити черги на кордоні та пришвидшити рух транспорту в обидва боки.

Нагадуємо, на кордоні з Румунією запрацював новий пункт пропуску "Дяківці - Раковець".

А ваша топ-команда є поінформованою? Дашборд у LIGA360 - прозоре та актуальне джерело даних. Стежте за новинами, медіа-активністю конкурентів та правовою інформацією на єдиному ресурсі. Дізнайтеся про переваги корпоративного рішення LIGA360 за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини