Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Україні запустили Карту інвестиційних можливостей в розрізі областей

Реклама

Європейська Бізнес Асоціація та Global Business for Ukraine, спільно з Ukraine Invest, запустили Карту інвестиційних та бізнес можливостей України.

«Цей інтерактивний інструмент допоможе потенційним інвесторам дізнатися про наявні інвестиційні можливості в різних регіонах України, їх деталі та характеристики, а також залишити заявку у разі зацікавленості. До того ж, карта містить інформацію про кожен регіон України - розмір, населення, оподаткування, освітні заклади, природні ресурси, розвинені галузі, тощо», - йдеться у повідомленні ЄБА.

Як зазначається, проєкти на Карті можна відсортувати за регіоном чи індустрією. Опис кожного проєкту містить відомості про його ініціатора, статус, локацію, інвестиційну можливість, суму інвестицій та деталі щодо цілей та термінів реалізації. Наразі на Карті вже налічується 81 проєкт, які охоплюють 14 індустрій - агро, будівництво, транспорт та логістика, переробна, харчова, паливна галузі, легка/важка промисловість, туризм, освіта/розвиток, видобування, поводження з відходами, охорона здоров'я, адміністративне та допоміжне обслуговування.

Для більшої зручності Асоціація рекомендує вивчати карту з лептопа, де зображена вся карта з клікабельними регіонами, адже в мобільній версії карта відображається, демонструючи кожен регіон окремо.

Де топменеджерам читати інформацію? Новини, зміни законодавства та інформація про контрагентів - доступні в LIGA360. Замовте LIGA360 для бізнесу, щоб спільно знаходити ефективні рішення.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини