Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ЄС продовжив дію антиросійських санкцій до 24 лютого 2024 року

Реклама

Рада ЄС затвердила продовження санкцій щодо Росії до 24 лютого 2024 року, впроваджених у відповідь на розв'язану РФ повномасштабну війну проти України, повідомляє Interfax-Україна з посиланням на офіційний журнал Євросоюзу.

"Обмежувальні заходи мають бути продовжені до 24 лютого 2024 року", - йдеться у повідомленні журналу.

Наголошується, що Європейський Союз залишається непохитним у своїй підтримці України і зазначається, що рішення про продовження санкцій набирає чинності наступного дня після його публікації в офіційному журналі ЄС.

Напередодні Рада ЄС на рівні глав МЗС обговорила десятий пакет санкцій щодо РФ, про що повідомив високий представник Євросоюзу із закордонних справ Жозеп Боррель.

"Ми займаємося його затвердженням. Він має бути затверджений найближчим часом, найближчими днями, до 24 лютого - у будь-якому випадку", - заявив глава дипломатії ЄС на пресконференції у Брюсселі.

На сьогодні під санкціями ЄС проти Росії перебувають 1 тис. 386 фізичних осіб та 171 організація.

Читайте також:

Десятий пакет санкцій ЄС проти Росії передбачатиме торговельні обмеження на суму 11 млрд євро

Що може увійти в десятий пакет санкцій проти РФ

Російський чи білоруський слід у контрагентів руйнує репутацію бізнесу. Система LIGA360 покаже чи мають засновники, керівники чи бенефіціари компаній відношення до російської федерації чи республіки білорусь. Тепер відповідна позначка міститься у досьє компаній. Замовляй систему на спеціальних умовах.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини