Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Арештовано нерухоме майно підприємств, що належать громадянину рф, на 1,37 млрд грн

Реклама

Суд, за клопотаннями Чернігівської обласної прокуратури, арештував нерухоме майно, що належало бенефіціарному власнику взаємопов'язаних юридичних осіб, який є громадянином рф. Орієнтовна вартість майна становить понад 1 млрд 37 млн грн, його готують до передачі в управління АРМА. Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора.

Встановлено, що протягом 2021-2022 років приватні товариства, засновником яких був представник країни-агресора, здійснювали придбання волокон у Республіці Білорусь та займалися постачанням тканин російським та білоруським організаціям і підприємствам.
При цьому громадянин рф володіє та контролює господарську діяльність групи компаній, яка виконує російські державні контракти з постачання військового одягу і спорядження російської армії та її силових відомств.

Частину прибутків він перераховував на російські рахунки і використовував для організації діяльності групи компаній, тим самим фінансуючи дії, вчинені з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, зміни меж території або державного кордону України (ч. 3 ст. 110-2 КК України).

Перевір чи у компанії є зв'язки з рф і РБ. ContrAgent у LIGA360 покаже всю інформацію про потенційних бізнес-партнерів. Знай з ким маєш справу.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини