Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

США запроваджує санкції щодо 37 організацій

Реклама

Мінторг США запроваджує експортні обмеження щодо 37 організацій, зокрема двох із Росії та Білорусі, повідомляє Interfax-Україна.

Документ буде офіційно оприлюднено у Федеральному реєстрі США 6 березня.

"Список юридичних осіб... визначає організації, щодо яких є розумні підстави вважати, ґрунтуючись на конкретних фактах, які піддаються викладенню, що ці організації були залучені, є залученими або становлять значний ризик бути залученими до діяльності, яка суперечить інтересам національної безпеки або зовнішньої політики держави", - ідеться у повідомленні, розміщеному в четвер у Федеральному реєстрі.

Бюро з питань промисловості та безпеки Мінторгу США внесло до списку організацій, щодо яких запроваджуються експортні обмеження, по одній компанії з Росії, Білорусі і Тайваню, три компанії з Бірми, чотири - з Пакистану, решта - з Китаю.

До списку, зокрема, потрапили:

  • DMT Electronics (РФ) і DMT Trading LLC (Білорусь),

  • Neotec Semiconductor Ltd. (Тайвань),

  • міністерство транспорту і комунікацій Бірми,

  • Dynamic Engineers (Пакистан) тощо.

Уточнюється, що заходи щодо компаній із Китаю запроваджуються "за придбання і спробу придбання предметів американського походження на підтримку зусиль Китаю з військової модернізації", що суперечить інтересам національної безпеки і зовнішньої політики США.

Хочете моніторити ділову репутацію своєї компанії чи контрагентів? Спробуйте LIGA360:Compliance. Моніторте згадки про свій бізнес в режимі реального часу, перевіряйте публічний імідж контрагентів. Замовте свою LIGA360 прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини