Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Міненерго встановило критерії визначення критично важливих підприємств для бронювання працівників

Реклама

Міненерго наказом від 24.02.2023 № 68 встановило критерії, за якими визначаються підприємства, установи і організації у сфері паливно-енергетичного комплексу, відновлюваних джерел енергії та альтернативних видів газового палива (далі - підприємства) такими, що мають важливе значення для національної економіки.

Підприємство може бути визначено таким, що має важливе значення для національної економіки, у разі відповідності одному із таких критеріїв:

  • підприємства, які на правах власності, оренди або на інших законних підставах здійснюють управління об'єктом критичної інфраструктури паливно-енергетичного сектору критичної інфраструктури відповідно до законодавства а відповідають за його функціонування;

  • підприємства, що належать до сфери управління Міненерго, або Міненерго здійснює функції з управління корпоративними правами, що належать державі у їхніх статутних капіталах, чи здійснює контроль за їхньою діяльністю.

Читайте також: Бронювання працівників: добірка актуальних матеріалів

Як енергетичному бізнесу управляти ризиками? Спробуйте корпоративне рішення LIGA360. Законодавство й моніторинг змін енергоринку, перевірка контрагентів з України та Великобританії, відповіді експертів щодо ліцензій, перевірок, мита і податків. Докладніше.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини