Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ЄС запустить проєкт для виявлення прогалин у режимі санкцій проти росії

Реклама

ЄС створює спецорган для контролю за виконанням санкцій проти РФ, повідомляє Liga.net з посиланням на агентство Bloomberg.

Європейська комісія готується запустити проєкт для виявлення прогалин у режимі санкцій проти Росії та покращення координації між національними урядами під час застосування санкцій.

Проєкт діятиме протягом двох років за участі дев'яти країн: Чехія, Кіпр, Данія, Угорщина, Литва, Мальта, Румунія, Словенія та Іспанія.

Група складе мапу організацій, відповідальних за заморожування активів, врахує передовий досвід та покращить реалізацію заходів щодо дотримання санкцій.

"Щоб зміцнити солідарність з Україною та ефективніше використовувати наш набір інструментів, TSI підтримуватиме держави-члени в реалізації санкцій проти Росії", - цитує агентство заяву Єврокомісії.

За словами джерел агентства, велика група держав-членів ЄС виявила інтерес до нової ініціативи, але лише дев'ять країн вирішили брати активну участь у проєкті.

Як ефективніше виконувати комплаєнс-процедури для бізнесу? З новим рішенням LIGA360:Compliance. Контролюйте дотримання вимог законодавства, здійснюйте due dilligence та AML/KYC перевірки, моніторте репутацію вашої компанії та партнерів. Дізнайтеся більше переваг за посиланням.

LIGA360 - твоя бізнес підтримка. Тільки зараз скористайтеся акційною пропозицією. Замовте до 10 робочих місць за фіксованою ціною 7000 грн/міс. на пів року. На вибір - рішення для керівників, юристів, бухгалтерів, HR. Деталі за посиланням. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини