Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

З України запустять новий залізничний маршрут до Польщі

Реклама

З України до Польщі запустять новий залізничний маршрут, який пролягатиме через Варшаву, Люблін, Рава-Руську та Львів. Про це повідомляє пресслужба Мінінфраструктури.

Як зазначається, з 5 квітня українські та польські залізничники спільно проводять тестово-випробувальну поїздку маршрутом Люблін - Рава-Руська євроколією 1435 мм.

Після тестової поїздки польській стороні знадобиться декілька місяців для розгортання повноцінного митно-прикордонного контролю та завершення формальностей, після чого буде оголошено дату старту регулярного сполучення.

Таким чином, для пасажирів польського напрямку Рава-Руська (Львівська область) стане пунктом зручної пересадки між поїздом на євроколії та поїздом Укрзалізниці на українській колії, який у свою чергу довезе пасажирів до Львова.

Довідково:

Відновлений залізничний пункт пропуску у Рава-Руській не обслуговував пасажирів понад 20 років. Укрзалізниця відновила ділянку євроколії довжиною 8,4 км та відреставровала вокзал на станції Рава-Руська.

Business help від LIGA360. Забезпечте свою команду комфортними умовами роботи та доступом до потрібної інформації на пів року, за фіксованою ціною 7000 грн/міс. Замовте прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини