Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Керівнику держпідприємства повідомлено про підозру за пособництво у заволодінні 3 млн грн бюджетних коштів

Реклама

Територіальне управління БЕБ повідомило про підозру колишньому керівнику державного підприємства, який сприяв у заволодінні бюджетними коштами на суму понад 3 млн грн, зловживаючи службовим становищем. Про це інформує пресслужба БЕБ.

Слідством встановлено, що у 2018 та 2019 роках між державним підприємством та приватним товариством укладено декілька договорів на виконання будівельних робіт та робіт по благоустрою території державного підприємства в Одеській області.

Надалі роботи фактично були не виконані. Знаючи про це, директор держпідприємства підписав всі документи. Таким чином товариство незаконно отримало понад 3 млн грн бюджетних коштів.

Наразі колишньому директору повідомлено про підозру у вчиненні правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 191 КК (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ч. 1 ст. 366 КК (службове підроблення).

Як керівникам бути впевненими в управлінських рішеннях? Завдяки LIGA360. Знаходь алгоритми дій для бізнесу, читай бізнес-новини, контролюй свою репутацію та діяльність конкурентів. Спробуй прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини