Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Укрзалізниця розпочала тестування контрейлерних перевезень

Реклама

Укрзалізниця тестує можливості контрейлерних перевезень з майбутнім їх включенням в інтермодальну систему. Про це повідомляє пресслужба компанії.

Як зазначається, 31 березня 2023 року АТ «Укрзалізниця» відправила в тестовий експериментальний рейс за маршрутом Київ-Ліски - Чоп контрейлерний вагон для фінального затвердження тимчасової схеми навантаження та подальшого розвитку контрейлерних перевезень.

Тестовий рейс виконується на спеціалізованій контрейлерній платформі філії Укрзалізниці - «Центр транспортного сервісу «Ліски» з додатково обладнаним місцем для кріплення автомобільного вантажного напівпричепа.

«Фіналізуємо всі технічні моменти та вже незабаром чекаємо від вантажовласників замовлень. Контрейлерні перевезення мають низку переваг: швидкість, економія пального, економія робочого часу водіїв тощо. Саме тому ми бачимо серйозну перспективу розвитку таких перевезень», - наголосив директор з комерційної роботи і логістики АТ «Укрзалізниця» Тимофій Мураховський.

За його словами, в майбутньому такі перевезення будуть виконуватись, у тому числі, в складі інтермодальних поїздів.

Довідково:

Контрейлерні перевезення - одна з прогресивних логістичних технологій: коли на спеціальних платформах транспортуються навантажені фури або напівпричепи до них.

А ваша топ-команда є поінформованою? Дашборд у LIGA360 - прозоре та актуальне джерело даних. Стежте за новинами, медіа-активністю конкурентів та правовою інформацією на єдиному ресурсі. Дізнайтеся про переваги корпоративного рішення LIGA360 за посиланням.

LIGA360 - твоя бізнес підтримка. Тільки зараз скористайтеся акційною пропозицією. Замовте до 10 робочих місць за фіксованою ціною 7000 грн/міс. на пів року. На вибір - рішення для керівників, юристів, бухгалтерів, HR. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини