Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як отримати інформацію про бізнес-партнера в Електронному кабінеті

Реклама

Відтепер у приватній частині Електронного кабінету платник податків може надати згоду на отримання інформації про себе контрагентом. Про це повідомляє пресслужба ДПС.

Для цього потрібно платнику податків у режимі «Згода на передачу інформації контрагенту» меню «Згоди на передачу інформації»: вказати код контрагента, визначити вид інформації та надати згоду.

Після цього контрагент у меню «Інформація про бізнес-партнера» може переглянути інформацію та сформувати витяг.

До інформації, яку може отримати в електронному кабінеті контрагент про платника податків відноситься: заборгованість (податковий борг); нараховані грошові зобов'язання; суми сплачених податків, зборів, платежів; зупинення реєстрації ПН/РК; наявність об'єктів оподаткування; наявність ліцензій; несвоєчасно зареєстровані ПН/РК; перелік товарів згідно з УКТ ЗЕД; інформація щодо включення до/виключення з переліку платників, які відповідають критеріям ризиковості платника податку; звітність з ТЦО; фінансовий результат до оподаткування; залишкова вартість основних засобів та нематеріальних активів; наявність експортних/імпортних операцій.

Бажаєте першими дізнаватися про зміни в компаніях, з якими співпрацюєте? Скористайтеся можливостями розширеного моніторингу на ІТ-платформі LIGA360. Система надсилатиме сповіщення про нові перевірки, виконавчі провадження чи участь в тендерах. Замовте презентацію LIGA360:Керівник за посиланням.

Business help від LIGA360. Забезпечте свою команду комфортними умовами роботи та доступом до потрібної інформації на пів року, за фіксованою ціною 7000 грн/міс. Замовте прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини