Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінагрополітики розширило критерії підприємств для бронювання військовозобов'язаних працівників

Реклама

Мінагрополітики розширило критерії з визначення підприємств, установ та організацій, які мають важливе значення для національної економіки в галузі сільського господарства в особливий період, затверджені наказом від 21 лютого 2023 року № 223. Про це повідомляє пресслужба міністерства.

Так, з 18 квітня 2023 року до таких підприємств можуть бути віднесені також селекційні компанії та постачальники насіння овочевих та польових культур.

Зокрема, один з Критеріїв доповнено такими положеннями:

  • підприємство, яке є постачальником насіння овочевих та/або польових культур і представляє та діє в інтересах суб'єкта прав по більш ніж 100 сортам рослин у Державному реєстрі сортів рослин, придатних для поширення в Україні - що підтверджується довіреністю або договором доручення із суб'єктом прав;

  • підприємство, яке є постачальником насіння овочевих та/або польових культур та об'ємів ввезення такого насіння в Україну за річний період з 01 січня 2022 року по 31 грудня 2022 року на більш ніж 40 млн гривень - що підтверджується довідкою про ввезення за підписом керівника підприємства, у якій вказується найменування продукції (насіння), код УКТ ЗЕД, митна вартість, дата та номер митної декларації.

Читайте також: Мінагро затвердило критерії визначення критично важливих підприємств для бронювання працівників;

За якими критеріями підприємство визначається як критично важливе для економіки: роз'яснення Мінагрополітики

Отримай найважливіші документи для твоєї бізнес-галузі. ІТ-індустрія, АПК, фармацевтична й харчова промисловість - кожна галузь знайдеться в LIGA360. Витрачай час на розвиток бізнесу, а не на пошук інформації.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини