Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У НКРЕКП назвали варіанти підвищення тарифів на електроенергію

Реклама

Наразі розглядається декілька варіантів підвищення тарифів на електроенергію для побутових споживачів, серед них - 2,40 грн та 2,80 грн за 1 кВт/год. Про це сказав Голова Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг Костянтин Ущаповський в ефірі телемарафону «Єдині новини», повідомляє пресслужба НКРЕКП.

Він, зокрема, зазначив, що питання про перегляд тарифів на електроенергію для населення є відкритим.

За словами голови НКРЕКП, можливе збільшення тарифів для населення пов'язане із великою вартістю відновлення енергетичної інфраструктури.

«Після ворожих обстрілів енергетичних об'єктів для відновлення живлення споживачів використовувались тимчасові схеми подачі електроенергії. Тож для забезпечення проходження нового опалювального сезону такі схеми є неможливими», - пояснив Ущапковський.

Тому Кабінет Міністрів розглядає питання про перегляд тарифів на електроенергію для побутових споживачів.

«Розглядається декілька варіантів встановлення нових тарифів на електроенергію. Серед варіантів є такі: 2,40 грн та 2,80 грн за 1 кВт/год. Головним тут є завдання забезпечити захист вразливих категорій споживачів, розробивши відповідні програми цільового соціального захисту», - зазначив очільник Комісії.

А ваша топ-команда є поінформованою? Дашборд у LIGA360 - прозоре та актуальне джерело даних. Стежте за новинами, медіа-активністю конкурентів та правовою інформацією на єдиному ресурсі. Дізнайтеся про переваги корпоративного рішення LIGA360 за посиланням.

Business help від LIGA360. Забезпечте свою команду комфортними умовами роботи та доступом до потрібної інформації на пів року, за фіксованою ціною 7000 грн/міс. Замовте прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини