Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оголошено конкурс на отримання фінансування для юридичної підтримки агровиробників

Реклама

Програма USAID АГРО запрошує українські неурядові організації, правозахисні організації або юридичні компанії подавати заявки на виконання субгранту «Підтримка агро-ММСП (мікро, малих та середніх підприємств), які постраждали від активних бойових дій або тимчасової окупації російської федерації», в рамках якого аграрії, які постраждали внаслідок бойових дій або тимчасової окупації рф, зможуть безкоштовно отримати індивідуальні юридичні консультації та допомогу у документуванні збитків та формуванні доказової бази про злочини проти господарств.

Для цього треба:

  • до 10.05.2023 - зареєструватися на передзаявочний семінар, під час якого зацікавлені юридичні організації та компанії зможуть задати уточнюючі питання щодо умов, вимог, очікувань проекту (за бажанням).

  • 11.05.2023 - прийняти участь у передзаявочному семінарі, щоб почути відповіді на усі питання від команди Програми USAID АГРО (за бажанням).

  • до 15.05.2023 - за потреби надіслати уточнюючі запитання до команди Програми USAID АГРО

  • до 22.05.2023 - подати заявку на участь у конкурсі з супровідними документами

Очікується, що субгрант буде присуджений до 20.06.2023 р.

Орієнтовна вартість робіт за субгрантом - 4 440 000,00 грн. Термін виконання - 9 місяців.

Форма заявки та детальніша інформація про умови субгранту - за посиланням.

Юридична компанія чи правозахисна організація, з якою буде укладено контракт на виконання субгранту, надаватиме безкоштовну консультаційну та експертну підтримку постраждалим аграрним підприємств у вирішенні проблем, з якими вони зіштовхнулися в районах бойових дій або в результаті тимчасової окупації, забезпечуватиме захист прав і активів агро-ММСП та сприятиме відновленню діяльності на деокупованих територіях.

Корпоративне рішення LIGA360 - надійний помічник для аграрного бізнесу. Законодавство та аналітика про земельні відносини під час війни, перевірка партнерів та клієнтів в Україні та Великобританії, моніторинг статусу земельної ділянки. Докладніше.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини