Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Німецький бізнес підтримує санкції проти росії

Реклама

Німецький бізнес підтримує політичні рішення щодо санкціонування росії через її напад на Україну. Про це йдеться в позиційному документі щодо виконання санкцій ембарго ЄС-росія, підготовленому Федеральною асоціацією німецької промисловості (BDI), передає Укрінформ. 

Крім того, німецька промисловість відкидає звинувачення на адресу своїх компанії щодо «необережного» поводження з ухиленням від санкцій і вимагає створити загальноєвропейський «чорний список», до якого мають бути включені компанії за межами ЄС, які обслуговують російські закупівлі.

Також у документі зазначено, що росія продовжує обходити торгові обмеження, оскільки близько 60% світової економіки не застосовують санкції.

«Терміново потрібен центральний контрольний інструмент для забезпечення виконання санкцій», - підкреслив член виконавчої ради BDI Вольфганг Нідермарк.

Читайте також: Санкційний комплаєнс: оцінка ризиків для бізнесу

LIGA360 дозволяє перевіряти компанії у світових санкційних списках, зокрема країн ЄС та США, а також санкційних списках України (РНБОУ, АМКУ). Спробуйте інструмент для перевірки токсичних бізнес-зв'язків прямо зараз. Більше про можливості LIGA360 для контролю compliance ризиків - за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини