Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд визначив шість населених пунктів, де відбуватиметься комплексне відновлення

Реклама

25 квітня 2023 року Уряд затвердив постанову, яка визначає шість населених пунктів, де в межах експериментального проекту відновлення проходитиме комплексно й за новими принципами. Про це повідомив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Відібрані населені пункті:

Бородянка і Мощун в Київській області,

Тростянець у Сумській області,

Посад-Покровське в Херсонській області,

Циркуни в Харківській області

Ягідне в Чернігівській області.

Ці населені пункти будуть відновлюватися комплексно, з новим плануванням та повною трансформацією населених пунктів.

Прем'єр-міністр наголосив, що реалізація експериментального проекту не означає, що відновлення не торкнеться інших населених пунктів. 

«Відбудова вже триває по всій країні. Цей документ - це про пошук найбільш ефективних підходів, які забезпечать прозорість, ефективність, системність та швидкість відновлення одночасно», - зауважив Денис Шмигаль.

Як відзначив Глава Уряду, План швидкого відновлення на цей рік має п'ять пріоритетів, і водночас це сотні різних проектів, сотні міст та селищ, де воно відбуватиметься одночасно: «Для нас важливо, аби українці вже цього року побачили, що відбудова - це реальність. Це дає надію і віру в краще майбутнє».

Маєте сумніви щодо потенційного бізнес-партнерства? Перевіряйте інформацію про українські компанії в LIGA360. Спробуйте за посиланням 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини