Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Гранти для малих та середніх жіночих та сімейних підприємств

Реклама

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» приймає грантові заявки від українських малих та середніх сімейних і жіночих підприємств (МСП), які хочуть відновити свою діяльність, розширити свій бізнес та/або розвинути нові напрямки бізнесу, повідомляє Дія.Бізнес.

Очікується надати орієнтовно до 100 грантів, сума яких орієнтовно становитиме від 10 000 до 35 000 доларів США.

Мета програми

Грантова програма має на меті підтримати українські малі та середні сімейні і жіночі підприємства - виробників товарів і надавачів послуг. Фінансова підтримка надаватиметься на релокацію бізнесу, відкриття нового напрямку бізнесу, масштабування бізнесу на території України, вихід на міжнародні ринки. Результатом грантової діяльності має стати створення та збереження робочих місць, залучення інвестицій, нових клієнтів, збільшення продажів на внутрішньому ринку та/або іноземних ринках.

Для кого?

Заявники повинні бути зареєстрованими українськими приватними підприємствами, фізичними особами-підприємцями або юридичними особами, що офіційно засновані та визнаються відповідними державними органами України і мають добру репутацію серед них, а також дотримуються усіх відповідних норм цивільного права та Податкового кодексу.

Якщо заявник є українським приватним підприємством, його кількість працівників повинна бути меншою, ніж 250 осіб, а річний оборот має бути меншим, ніж 50 мільйонів євро, та/або річний баланс меншим, ніж 43 мільйони євро.

Сімейний бізнес - це бізнес, яким володіють та керують два та більше членів однієї родини; жіночий бізнес - це бізнес, яким володіє одна жінка або декілька жінок (доля володіння більше ніж 50%) та керує жінка.

В межах проєкту не розглядатимуться грантові заявки від бізнесів, основна діяльність яких передбачає перепродаж товарів і послуг. 

Детальніше за посиланням

Не пропусти жодної важливої зміни для бізнесу з LIGA360. Налаштуй моніторинг згадок у ЗМІ, змін конкурентів, законодавства та статусів об'єктів нерухомості. Спробуй прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини