Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Провідні українські компанії допоможуть розвиватися середньому та малому бізнесу

Реклама

Українські компанії об'єдналися задля сприяння відновленню українських виробників та продавців товарів, що постраждали від війни. Серед них OLX, lifecell, Webpromo, Visa, monobank, Ringostat, Nazovni від МЗС України та Shop-Express, повідомляє Liga.net.

Мета програми - відновлення економічної міці держави шляхом надання українським підприємця інструментів, можливостей і спеціальних знань для успішного здійснення продажів товарів онлайн.

Вона підійде всім виробникам товарів, імпортерам, гуртовим і роздрібним продавцям товарів офлайн, а також підприємцям, які продають товари у соцмережах та на маркетплейсах, зокрема початківцям без досвіду онлайн-продажів.

Програма являє собою "дорожню карту" дій та перелік ефективних сервісів по безплатному створенню інтернет-магазина, його налаштуванню, налагодженню та масштабуванню продажів, залученню нових клієнтів, зокрема й на зовнішніх ринках, а також надає базу знань з інтернет-маркетингу, зокрема з SEO, PPC, SMM й таргетингу.

Сервіси надаються безплатно або за спеціальними умовами для учасників програми.

Залишити заявку на участь у програмі можна за посиланням.

Де підприємцю шукати роз'яснення законодавства та довідкову інформацію? Всі відповіді надасть LIGA360. Дізнавайтеся від експертів про новації воєнного стану та важливі новини для українського бізнесу. Більше переваг за посиланням. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини