Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

На Миколаївщині викрито мережу АЗС, яка торгувала контрафактним пальним

Реклама

Державне бюро розслідувань викрило розгалужену мережу АЗС, яка торгувала контрафактним пальним на території Миколаївської області. Про це повідомляє пресслужба бюро.

Як зазначається, припинено діяльність восьми АЗС, половина з яких взагалі були нелегальними й не мали ліцензії на торгівлю підакцизними товарами.

Встановлено, що заправні станції протягом 2022-2023 років продавали пальне невідповідної якості без дозвільної документації. Відповідно, вони не сплачували податки та обов'язкові платежі до державного та місцевого бюджету.

У ході обшуків на АЗС працівники ДБР вилучили 100 тонн пального, орієнтовною вартістю в мільйони гривень та документацію, що підтверджує протиправну діяльність. Походження пального встановлюється.

Також перевіряється причетність до схеми працівників Головного Управління ДПС Миколаївській області.

Після експертизи вилучене пальне, у разі можливості використання, буде передано ВСУ.

Досудове розслідування здійснюється у кримінальному провадженні щодо зловживання владою та незаконного збуту підакцизних товарів (ч. 2 ст. 364, ч. 1 ст. 204 КК України).

Підприємство здійснює обіг підакцизних товарів? Уся інформація знайдеться в LIGA360. Основні документи, ліцензування та дозволи, облік і податки - переходь у потрібний розділ в один клік. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини