Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Розширено перелік об'єктів критичної інфраструктури

Реклама

Уряд постановою №455 вніс нові позиції до переліку об'єктів критичної інфраструктури - це підприємства, сферою діяльності яких є виробництво ветеринарних препаратів, а також експлуатація елеваторів.

За словами першого заступника Міністра аграрної політики та продовольства України Тараса Висоцького, боротьба з інфекційними захворюваннями тварин має безпосередній вплив на економіку держави. Основним фактором недопущення більшості хвороб тварин є профілактична вакцинація. Нестабільність епізоотичної ситуації в країні може призвести до значних економічних збитків, пов'язаних із зниженням приросту ваги с/г продуктивних тварин, їхньої загибелі та обмежень на торгівлю, як на внутрішньому, так зовнішньому ринках. 

“Виробництво ветеринарних препаратів, є важливою галуззю для забезпечення стабільної епізоотичної ситуації в країні, і ця галузь потребує підтримки держави”, - наголосив Тарас Висоцький. 

Він також підкреслив, що безперервна робота елеваторів необхідна для стабільного та рівномірного експорту базисної продукції і важлива у національно стратегічному забезпеченні продовольчим запасом.  

За інформацією Урядового порталу.

LIGA360 - єдине джерело інформації для всієї компанії. Дашборд ключових медіа та конкурентних показників, бізнес-новини й аналітика та управління ризиками. Замов прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини