Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Укргазбанк кредитуватиме українських підприємців без застави на суму до 1 млн грн

Реклама

Державний Укргазбанк перезапустив надання простих кредитів без застави для діючих ФОП. Відтепер підприємці можуть отримати в банку фінансування на загальну суму до 1 млн грн на термін від 12 до 24 місяців. Про це повідомляє пресслужба Укргазбанку.

Зазначається, що кредити надаються як для забезпечення поточної діяльності, так і на інвестиційні цілі. Це може бути закупівля товарів та сировини або придбання і модернізація обладнання, транспорту і нерухомості, що використовуються в бізнесі.

Банк максимально спростив процес отримання кредиту:

  • документи на кредит можна подати також дистанційно без візиту до банку;

  • застава, порука та страхування відсутні;

  • рішення приймається протягом 1 дня.

«Ми хочемо підтримати підприємців, які відновлюють діяльність або розвивають свій діючий бізнес. Тому запрошуємо скористатись швидкими кредитами від Укргазбанку. Це ефективне рішення для розвитку мікробізнесу. Крім того, Укргазбанк надає бізнес-клієнтам повний перелік продуктів та послуг з гарантією надійності державного банку», - повідомила директорка департаменту малого та середнього бізнесу Укргазбанку Тетяна Корнієнко.

Детальніше про мікрокредит від Укргазбанку за посиланням.

Отримуй актуальну інформацію для збереження бізнесу в умовах війни. Нормативно-правова інформація, щоденні оновлення документів, аналітичних статей та рекомендацій від LIGA ZAKON. Читай за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини