Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Одесі викрито схему нелегального виробництва алкогольних напоїв

Реклама

Територіальне управління Бюро економічної безпеки в Одеській області викрило схему незаконного виготовлення, зберігання та реалізації алкогольної продукції без марки акцизного податку. Про це повідомляє пресслужба БЕБ.

Встановлено, що одесит організував кустарне виготовлення алкогольних напоїв на території нежитлового складського приміщення. Виготовляв так звану горілку в антисанітарних умовах, змішуючи спирт та проточну воду. Готову продукцію реалізував на місцевому ринку.

Проведено обшуки у складському приміщенні, точках роздрібної торгівлі, де реалізовувалась алкогольна продукція, автомобілі та квартирі, де проживав фігурант. Виявлено та вилучено понад 1 тис. пляшок з готовою продукцією, понад 3 тис порожніх пластикових пляшок, об'ємом 0,5 л, чорнові записи та грошові кошти, отримані від збуту продукції, каністри, лійки, спиртометри. Загальна сума вилучених товарів становить понад 100 тис. грн.

Досудове розслідування у провадженні здійснюється за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

Підприємці контролюють зміни контрагентів у рішенні LIGA360. Налаштуйте моніторинг компанії - та отримуйте сповіщення про зміни реєстраційних даних, перевірки, банкрутство, судові рішення й участь у тендерах. Спробуйте прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини