Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Детективів та аналітиків НАБУ навчать виявляти корупційні криптоактиви

Реклама

НАБУ повідомляє про початок навчання понад 250 детективів і аналітиків інструментам «сучасної» корупції - криптовалютним технологіям.

Бюро розуміє, що значну частину вкрадених коштів топкорупціонери намагаються акумулювати, використовувати та приховати в криптовалюті.

Тому для використання в роботі відповідних знань та вмінь за координації експерта з кібернапрямку Сергія Кропиви організовано 9-ти місячний тренінг «СryptoEdge: Криптовалютні технології та методики розслідування злочинів з використанням віртуальних активів».

Працівників НАБУ навчатимуть фахівці з віртуальних активів та провідні тренери з України та світу, представники криптоспільноти та розробники аналітичного інструментарію.

Під час навчання детективи та аналітики підвищать знання та навички з відслідковування та документування незаконних «Crypto» активів, використання світових та найбільш популярних «Crypto» інструментів, налагодять належну кооперацію та взаємодію з ключовими українськими та світовими криптобіржами і криптообмінниками, а також оперативний обмін інформацією з міжнародними правоохоронними організаціями.

Відтак, працівники НАБУ будуть інтегровані до міжнародної екосистеми крипторозслідувачів, а криптовалюта перестане бути «панацеєю» корупціонерів для приховування злочинів.

Навчання триватиме з травня 2023 по січень 2024 року.

Будьте готовими до перевірок контролюючих органів у 2023 році! Модуль "Мистецтво оборони" у LIGA360 надасть відповіді, як захистити бізнес правовим шляхом. Замовте прямо сьогодні

Читайте також: Мінцифри буде співпрацювати з НАБУ задля запобігання корупції під час впровадження цифрових рішень

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини