Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Нацбанк змінив тарифи на депозитарні послуги

Реклама

Національний банк оновив лінійку тарифів на депозитарні послуги та послуги щодо обліку й обігу депозитних сертифікатів НБУ. Про це повідомляє пресслужба регулятора.

Зазначається, що оновлена тарифікація передбачає приведення тарифів у відповідність до собівартості послуг. Так, деякі тарифи на депозитарні послуги знижено порівняно з діючою тарифною сіткою. При цьому окремі тарифи переглянуто в бік збільшення з урахуванням зростання їх поточної собівартості та майбутніх потреб Нацбанку в розвитку відповідних напрямів діяльності.

У Нацбанку вважають, що справедливе ціноутворення вартості послуг позитивно впливатиме на прийняття інвесторами рішень про придбання облігацій внутрішньої державної позики.

З метою пролонгації сприятливих умов для збільшення обсягів купівлі військових ОВДП широким колом інвесторів, зокрема населенням, а також розміщення тимчасово вільних коштів місцевих бюджетів шляхом придбання таких цінних паперів збережено нульову тарифікацію послуг (операцій) з обслуговування обліку та обігу військових ОВДП до дати їх погашення.

Також для зручності клієнтів оптимізовано структуру тарифів - їх перелік скорочено.

Оновлення лінійки тарифів на депозитарні послуги затверджене постановою Правління НБУ від 23 травня 2023 року № 70, яка набирає чинності з 24 травня 2023 року.

А ваша топ-команда є поінформованою? Дашборд у LIGA360 - прозоре та актуальне джерело даних. Стежте за новинами, медіа-активністю конкурентів та правовою інформацією на єдиному ресурсі. Дізнайтеся про переваги корпоративного рішення LIGA360 за посиланням.

Business help від LIGA360. Забезпечте свою команду комфортними умовами роботи та доступом до потрібної інформації на пів року, за фіксованою ціною 10000 грн/міс. Замовте прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини