Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд вніс зміни до порядку надання грантів на розвиток садівництва, ягідництва та виноградарства

Реклама

Кабінет Міністрів, на засіданні 23 травня, уніс доповнення до своєї постанови «Деякі питання надання грантів» щодо надання грантів на розвиток садівництва, ягідництва та виноградарства.

Цей документ розширює перелік культур, які заплановані до посадки за рахунок грантів для створення або розвитку садівництва, ягідництва та виноградарства. Тепер дозволені ще шипшина і мигдаль. Разом з тим, Уряд визначив, що грантова підтримка для вирощування мигдалю буде поширюватись виключно на кілька областей: Одеську, Миколаївську, Херсонську, Запорізьку, Закарпатську, Кіровоградську та Донецьку.

Також постановою визначається перелік документів для підтвердження одержувачем гранту створення нових робочих місць. Це такі документи: копія поданого до органів ДПС податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податків - фізичних осіб, і сум утриманого з них податку, а також сум нарахованого єдиного внеску за останні звітні періоди.

Крім того, документом визначається виключний перелік податків та зборів для моніторингу і фіксації повернення використаних бюджетних коштів суб'єктом господарювання. Це єдиний соціальний внесок на загальнообов'язкове державне страхування, податок на прибуток, податок на доходи фізичних осіб, ПДВ, єдиний податок та земельний податок.

За матеріалами Мінагрополітики.

Потрібно більше інформації щодо цієї бізнес-галузі? Заходь у розділ "Галузі економіки" в LIGA360. Усі потрібні й актуальні документи - зручна структура. Спробуй прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини