Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Федерація роботодавців планує створити публічний реєстр рейдерів

Реклама

Президент Федерації роботодавців України Дмитро Олейник анонсував створення публічного реєстру осіб, причетних до рейдерських атак. Про це він розповів в інтерв'ю Обозревателю.

ФРУ постійно отримує повідомлення щодо рейдерських атак на бізнес, що вже вказує на те, що це не окремі випадки, а система.

"Спільно з кількома об'єднаннями підприємців Федерація роботодавців України зараз збирає і узагальнює інформацію про осіб, які задіяні у рейдерських атаках: від лейтенанта, який здійснює обшук з порушенням всіх процедур - до найвищих посадових осіб, які прикривають це свавілля. Всі ці прізвища будуть внесені у публічний реєстр. Жоден з них не зможе уникнути відповідальності. Рано чи пізно вона їх наздожене. Рейдерська група атакує кожного з нас поодинці, сподіваючись отримати хабар або забрати майно. Рейдери дістали бізнес. Тому ми об'єднуємось, щоб протидіяти", - зазначив Дмитро Олейник.

Бізнес планує об'єднатись на спільній платформі "Свавіллю стоп!", яка координуватиме роботу над формуванням списку осіб, причетних до рейдерських атак.

Контролюй ризики щодо майна компанії. Постав на контроль об'єкт нерухомості в SMS-Маяк - отримуй сповіщення щодо будь-яких незаконних дій. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини