Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Швидше та зручніше: Укрпошта впроваджує онлайн-замовлення стандартних марок для корпоративних клієнтів Новини компаній

1 червня 2023, 11:44
1396
0
Автор:
Реклама

З 1 червня Укрпошта спрощує правила розповсюдження знаків поштової оплати (ЗПО). Відтепер у корпоративних клієнтів буде можливість замовляти ЗПО за безготівковим розрахунком на сайті Укрпошти: https://www.ukrposhta.ua. Оновлення насамперед буде корисним для клієнтів державного сектору та клієнтів-банків та дозволить замовляти стандартні (нехудожні) марки будь-коли та будь-де й не витрачати час на відвідини поштового відділення.

«Укрпошта давно є надійною партнеркою всіх державних і недержавних юридичних інституцій, які постійно відправляють листи. Нам важливо посилювати це партнерство, відтак ми працюємо над удосконаленням процесів, що спрямовані на повну диджиталізацію й максимальне спрощення передусім для клієнтів. Ми прагнемо до того, аби у клієнтів завжди був доступ до особистого кабінету, щоб кожен їхній контакт з сервісами Укрпошти був легким. Трансформуючи наші послуги в онлайн-сервіси, ми свідомо зменшуємо присутність клієнтів у наших відділеннях та час, який вони витрачають, аби в них була змога використовувати його на інші бізнес-процеси. Саме тому ми вводимо можливість безготівкового розрахунку при замовленні марок для клієнтів Укрпошти», - коментує заступниця генерального директора Укрпошти з розвитку бізнесу Альона Стьопіна.

Мінімальна сума замовлення знаків поштової оплати (ЗПО) - 1188,00 грн (вартість аркуша стандартних поштових марок, що дорівнює тарифу на пересилання простого листа масою до 50 г). Водночас мінімальне замовлення марок будь-якого номіналу має бути не меншим за цю суму і кратним одному аркушу (відповідно до кількості розміщених марок в аркуші). Мінімальне замовлення маркованих конвертів - 100 штук.

Після замовлення марок клієнт отримує рахунок на електронну пошту, який можна оплатити безготівково. Після підтвердження оплати ЗПО буде доставлено клієнту посилкою.

Доставка ЗПО здійснюватиметься коштом Укрпошти реєстрованим поштовим відправленням до відділення, що обслуговує замовника, якщо сума ЗПО не перевищує 50 тис. грн, або кур'єром на адресу замовника, якщо сума ЗПО - від 50 тис. грн.

Клієнтам, які при замовленні ЗПО користуються послугою безготівкового розрахунку, більше не потрібно йти до поштового відділення, оформляти заявку на придбання ЗПО, отримувати рахунок, після оплати якого уточнювати у відділенні наявність необхідної кількості ЗПО та, за наявності, приходити з довіреністю за поштовими марками та/або маркованими конвертами.

Отже, з 1 червня 2023 року Укрпошта впроваджує послугу безготівкового розрахунку для корпоративних клієнтів при замовленні ЗПО на сайті Укрпошти. Нагадаємо, що в межах програми диджиталізації з 1 липня в компанії послуга формування згрупованих списків відправлень буде доступною тільки в особистому кабінеті для малого бізнесу та через API для середнього й великого. Також для пришвидшення оброблення письмової кореспонденції Укрпошта планує ввести індивідуальні індекси для корпоративних клієнтів - банків, державних установ та приватних виконавців.

Читайте також: Укрпошта спрощує послугу згрупованих відправлень

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини