Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

На Порталі Дія доступні три покращені будівельні послуги

Реклама

Мінвідновлення повідомляє, що на Порталі Дія тепер доступні 3 покращені будівельні послуги:

Ключові нововведення - можливість вносити зміни в уже подане повідомлення та виправити технічні помилки. 

Також під час подання заяви більше даних будуть отримуватись автоматично з Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва (ЄДЕССБ). Це спростить процес заповнення документів, зменшить кількість відмов від органів контролю, причиною яких часто були саме технічні помилки.

Послуги з будпаспортом є одними з найпопулярніших будівельних послуг - на порталі Дія майже 40% всіх заяв на отримання послуг по будівництву були пов'язані саме з будівельним паспортом. 

Будівельний паспорт - документ, який визначає вимоги до розміщення і будівництва індивідуальних (садибних) житлових будинків, садових та дачних будинків не вище двох поверхів з площею до 500 кв. метрів, а також господарських будівель і споруд, гаражів, елементів благоустрою та озеленення земельної ділянки.

LIGA360 - надійний помічник бізнесу в умовах воєнного стану. Не пропустіть жодної зміни законодавства, перевіряйте компанії та фізичних осіб, контролюйте реєстраційні зміни ваших об'єктів нерухомості. Придбайте LIGA360 прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини