Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

США продовжать на один рік тимчасове призупинення митних тарифів на українську сталь

Реклама

Сполучені Штати Америки продовжать на один рік тимчасове призупинення тарифів на українську сталь, повідомляється на сайті Міністерства торгівлі США.

«За останній рік Сполучені Штати забезпечили вкрай необхідний ринок для сталі, яку Україна може експортувати. Роблячи це, американці безпосередньо підтримують народ України, багато з яких покладаються на українську сталеливарну промисловість для свого економічного добробуту», - сказала Міністр торгівлі США Джина Раймондо.

27 травня 2022 року Президент Байден підписав президентську прокламацію , яка призупинила на один рік дію мит на сталь для України відповідно до розділу 232. Це створило життєво важливі експортні можливості для одного з найважливіших промислових секторів України та дозволила українським металургійним заводам продовжувати працевлаштовувати своїх працівників. Продовжуючи цю дію ще на один рік через Президентську прокламацію, оголошену сьогодні, Сполучені Штати демонструють свою непохитну відданість українському народу в час невиправданої війни.  

LIGA360 дозволяє перевіряти компанії у світових санкційних списках, зокрема країн ЄС та США, а також санкційних списках України (РНБОУ, АМКУ). Спробуйте інструмент для перевірки токсичних бізнес-зв?язків прямо зараз. Більше про можливості LIGA360 для контролю compliance ризиків - за посиланням. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини