Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Україна долучилась до європейської програми з розбудови інфраструктури

Реклама

Україна та Європейський Союз 6 червня підписали Угоду про участь України у програмі ЄС «Механізм «Сполучення Європи». Про це інформує пресслужба Мінінфраструктури.

"Підписана угода відкриває можливість залучити фінансування ЄС для підтримки розвитку високопродуктивних, стійких і ефективно взаємопов'язаних транс'європейських мереж у сферах транспорту, енергетики та цифрових послуг", - зазначається у повідомленні.

Загальний бюджет програми до 2027 року складає близько 21 млрд євро.

Фінансування проєктів поданих на CEF передбачає, що половину вартості компенсує країна-заявниця за рахунок власних джерел чи міжнародних фінансових організацій, а 50% фінансування забезпечується у рамках програми.

У цьому році Україна спільно із іншими державами-членами ЄС подала на розгляд шість пропозицій. Всі вони спрямовані на оптимізацію та модернізацію транспортних потоків з точки зору пропускної здатності інфраструктури на міжнародних автомобільних та залізничних пунктах пропуску.

LIGA360 - єдине джерело інформації для всієї компанії. Дашборд ключових медіа та конкурентних показників, бізнес-новини й аналітика та управління ризиками. Замов прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини