Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Викрито підпільне виробництво спирту з щоденним оборотом у 20 тонн: ймовірні збитки від несплати податків складають 4 млрд грн

Реклама

Бюро економічної безпеки викрило групу осіб, які на території Дніпропетровської області організували незаконне виробництво спирту. Ймовірні збитки від несплати податків складають 4 млрд грн. Про це повідомляє пресслужба БЕБ.

Зазначається, що у виробництві використовувалось технологічне обладнання, що забезпечує виготовлення спирту в промислових масштабах. Щодоби незаконно вироблялось 20 тонн спирту.

За допомогою підземного трубопроводу довжиною приблизно 1 км, незаконно виготовлену продукцію перекачували до обладнаного спиртосховища.

Сума збитків щодо несплати акцизного податку та ПДВ складає приблизно 4 млрд грн.

Детективи БЕБ вилучили 113 тонн незаконно виготовленого спирту та обладнання цілісного майнового комплексу, що включає в себе всі етапи технологічного процесу виготовлення спирту.

Наразі тривають слідчі дії, до яких залучені співробітники Департаменту контролю за підакцизними товарами ДПС.

Досудове розслідування у провадженні здійснюється за ознаками кримінальних правопорушень передбачених ч. 1 ст. 204, ч. 2 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) та ч. 3 ст. 212 КК України (ухилення від сплати податків).

Перевіряйте компанії, приватних підприємців та фізосіб у LIGA360. Система відобразить офіційні дані з держреєстрів: реквізити, судові справи, фінансовий і податковий стан. Дізнайтеся як мінімізувати ризики для бізнесу, замовивши презентацію.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини