Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оновлено порядок розкриття емітентами цінних паперів інформації про зв'язки з іноземними державами зони ризику

Реклама

НКЦПФР рішенням від 30.05.2023 № 584 внесла зміни до Порядку розкриття емітентами цінних паперів інформації щодо наявності зв'язків з іноземними державами зони ризику під час дії воєнного стану.

Зокрема, скасовано необхідність подання інформації щодо наявності зв'язків з іноземними державами зони ризику емітентами цінних паперів, які перебувають на територіях, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих Російською Федерацією, відповідно до Переліку, затвердженого наказом Мінреінтеграції від 22.12.2022 № 309.

Крім того, встановлено, що емітенти цінних паперів, у яких наявна інформація щодо ділових відносин з клієнтами/контрагентами держави зони ризику або клієнтами/контрагентами, які контролюються державою зони ризику, розкривають таку інформацію у термін до 30 червня 2023 року.

Нагадаємо, строк розкриття інформації про зв'язки з іноземними державами зони ризику встановлено до 31 травня 2023 року.

Емітентів цінних паперів зобов'язали надати інформацію про зв'язки з іноземними державами зони ризику з 01.01.2021 - 31.12.2022, а саме з:

Російською Федерацією,

Республікою Білорусь,

Ісламською Республікою Іран,

Корейською Народно-Демократичною Республікою.

Російський чи білоруський слід у контрагентів руйнує репутацію бізнесу. Система LIGA360 покаже чи мають засновники, керівники чи бенефіціари компаній відношення до російської федерації чи республіки білорусь. Тепер відповідна позначка міститься у досьє компаній. Замовляй систему на спеціальних умовах.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини