Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Укрзалізниця створить по всій Україні вантажні хаби для бізнесу Новини компаній

Реклама

Укрзалізниця запропонує бізнесу вантажні хаби по всій території країни. Проєкт першого такого хаба було презентовано у Вінниці під час зустрічі з представниками «Вінницького бізнес клубу», повідомила пресслужба УЗ.

«На залізничній станції Вінниця маємо потужний вантажний двір, який зараз переходить на баланс інтермодального оператора Укрзалізниці ЦТС «Ліски». Це перспективний майданчик, де можна організувати обробку вантажів різної номенклатури. Зокрема, їх зберігання, перевантаження з автотранспорту на залізничний та навпаки.  Але бізнес має сам визначитися, які вантажі будуть у пріоритеті», - повідомив заступник директора департаменту комерційної роботи АТ «Укрзалізниця» Валерій Ткачов.

Крім того, зазначений вантажний хаб у Вінниці знаходиться поруч з підприємствами різних галузей промисловості.

Надалі аналогічні потужності бізнесу будуть презентовані і в інших регіонах країни.

Укрзалізниця працює над удосконаленням вантажної вертикалі та виділенням бізнес-одиниць:

  • «УЗ Карго» - вертикаль вантажних перевезень з низкою операторів, що працюють за найвищими світовими стандартами;

  • ЦТС «Ліски» - інтермодальний оператор Укрзалізниці, лідер у сфері організації залізничних та інтермодальних перевезень транзитних та експортно-імпортних вантажів у контейнерах;

  • «Термінальний оператор» надаватиме послуги обробки вантажів у 21 регіональному підрозділі;

  • «Карго Польща» - повноцінний оператор на європейському ринку, що сполучатиме своєю роботою перевезення Україною та європейськими країнами, оперуючи рухомим складом колії 1435 і 1520, повністю забезпечуючи логістичний процес.

Де керівнику шукати інформацію для ухвалення рішень? На платформі LIGA360. Алгоритми дій для бізнесу, перевірка контрагентів та контроль репутації. Замовляй безкоштовний тест-драйв за посиланням. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини