Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

NovaPay зареєструвала публічний випуск облігацій на суму 100 млн грн Новини компаній

Реклама

«НоваПей Кредит», що входить до небанківської фінансової групи NovaPay, зареєструвала публічний випуск трирічних облігацій серії А на суму 100 млн грн, повідомила пресслужба компанії.

Облігації можна придбати строком від 1 до 18 місяців, а ставка доходності залежатиме від строку і сягатиме 20%. Виплата доходу здійснюватиметься на банківський рахунок клієнта після закінчення терміну дії угоди про купівлю цінних паперів - так само, як і виплата відсотків за депозитами.

Цінні папери можуть придбати клієнти компанії, співробітники, партнери або будь-яка людина, яка бажає інвестувати у цей інструмент. Наразі формується список передзамовлення. Придбати облігації можна у фахівців NovaPay, а восени купити можна буде через мобільний додаток NovaPay та за допомогою оператора-касира у відділенні Нової пошти.

«НКЦПФР вітає розширення лінійки фінансових інструментів для інвестицій і появу на українському ринку капіталу паперів добре відомої і стабільної компанії, - зазначає Руслан Магомедов, Голова НКЦПФР. - Саме в емісіях таких знаних брендів ми також бачимо запоруку розвитку інвестиційного сегменту в такий складний для країни час. Ми сподіваємось на інтерес українських інвесторів до продукту і появу на ринку нових розміщень».

На загальну суму проданих облігацій NovaPay нарахує 1% річних та інвестує ці кошти у допомогу ЗСУ.

Не крокуй із зав'язаними очима в конкурентному бізнес-середовищі. LIGA360 аналізує медіа, законодавче поле й надійність контрагентів, щоб компанії завжди ухвалювали інформовані рішення. Дізнайтеся більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини